Basiskennis Van Het Differentieel Schakelaars

Er zijn veel verschillende soorten differentieelschakelaars maar ik zal zich richten op de meest voorkomende gebruikt voor analoge telefonie. Sommige zijn soms "pan / tilt" schakelaars, omdat ze zo schuin dat de twee takken van een telefoonkring gelijktijdig kunnen worden aangedreven.

Differentieelschakelaar

Deze soorten schakelaars bevatten gewoonlijk een aantal afzonderlijke transistoren die zijn opgesteld in serie of parallel. Ze moeten worden bediend vanaf een omvormer die gewoonlijk een diode of een transistor emitterovergang (SEC). Elk van deze onderdelen is noodzakelijk voor de eigenlijke schakelaar en de specifieke tak van de telefoonschakeling dat het voeden.

Hier volgt een korte uitleg van elk van de elektrische componenten die deel uitmaken van een differentiële schakelaar. In de onderstaande circuits leert u over de basics van deze elektrische componenten. Vervolgens zullen we een speciaal soort switching genaamd slip-poort differentiële schakelaar die een derde fase te onderzoeken.

Het eerste deel van elke van deze elektrische componenten van de diode. Een diode is een elektrische component die blokkeert vloeit via een aansluiting terwijl stroom in de andere. Een diode zal stroom van een ander toestel stroomt naar een andere te blokkeren van de stroom in de andere klem.

Differentieelschakelaars zijn een van de eerste elektrische componenten die u nodig hebt om te leren over. Als je niet begrijpt wat deze zal doen, gewoon blijven lezen en je zal uiteindelijk begrijpen. Zodra u de fundamenten van een differentiële schakelaar te begrijpen, kunt u een breed scala van veranderingen die anders onmogelijk te maken met de huidige begrenzers zou zijn te maken.

Differential switches zijn een zeer nuttig hulpmiddel voor de aarding van uw circuits. Een veel voorkomend type geaard aarding een aardlus gecreëerd met behulp van een differentiële schakelaar. Als u circuits rond deze schakelaars te bouwen, zult u een basis structuur die het veel gemakkelijker om de route van de draden die verbinden deze schakelaar met elkaar maakt hebben.

Bij een differentiële schakelaar met een aardpunt tussen het einde van de draden en het andere uiteinde is er een aardlus. De loop kan gebruiken om meer dan één apparaat zonder een versterker van het verschil tussen de verbindingen te amplificeren. Je kunt eigenlijk bouwen van een systeem van dit soort circuits als je wilt.

Naast het massapunt er een tweede en soms een einddeel. Het einddeel is de verbinding met de eerste aansluiting en wordt vaak aangeduid als de vermogensaansluiting. Deze terminal verbindt aan de apparatuur. Het kan direct worden verbonden met een apparaat of verbonden met een weerstand met een lawaaierige inrichting weerhouden een fel brom.

Alle elektrische componenten in uw gebouw moet geaard zijn en een deel van het vliegverbod proces wordt aarden elk deel van een circuit dat elektrische componenten gebruikt. Een vaste verbinding geaard is de meest voorkomende wijze van aarden, die wordt gedaan door het verbinden van de terminals met een koperen geleider. Andere methoden zijn variabel geaard verbindingen, die een flexibele draad om de elektrische componenten gemalen en een transformator die de elektrische energie omzet in een andere energievorm.

U een spanningsregelaar converteren macht te gebruiken van een deel van een schakeling naar een andere en een bepaalde elektrische componenten in een circuit te houden zodat ze goed werken. Als u een voltage regulator in uw circuit, zult u een drie-terminal weerstand gebruiken om uw apparatuur te stoppen van het lijden een verlies in de spanning als er iets is kortgesloten of gewijzigd. Een andere manier om een ​​voltage regulator te gebruiken is om uw componenten efficiënter door energie te besparen worden.

Als u een spanningsregelaar die een hoeveelheid stroom op basis van de hoeveelheid stroom die er doorheen kan regelen, kan een kleine weerstand tussen de regelaar en de stroombelasting gebruikt. U kunt ook gebruik maken van een voltage regulator te vertragen de stroom door de huidige belasting. U kunt dit gebruiken om ruis te verminderen in een draadloos telefoonsysteem.

U kunt een voeding converter gebruiken om de kracht die je trekken uit de accu te verlagen. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je niet zonder stroom voordat de batterij een vooraf bepaald niveau heeft bereikt. Veel van deze omzetters kunnen in serie worden geschakeld met een stroombron om extra vermogen te produceren.