Wanneer het systeem detecteert dat stroom onjuist wordt gebruikt, kan het een stroomonderbrekingsprocedure starten om verdere schade aan de elektrische apparatuur te voorkomen.

Het tweede type energiebeheerapparaat is het energiezuinige SASE (Self Improvement System). Het helpt het energieverbruik in een bedrijf te verminderen door verschillende richtlijnen op te stellen op basis van energie-efficiƫntie. Deze richtlijnen worden vervolgens gecontroleerd en gehandhaafd om ervoor te zorgen dat er geen overmatig elektriciteitsverbruik is. Als er te veel elektriciteit wordt verbruikt, leidt dit tot hogere kosten voor de consument. Bovendien kan overconsumptie schadelijke gevolgen hebben voor het milieu. Daarom zorgt dit systeem ervoor dat overmatig stroomverbruik wordt verminderd, waardoor het verbruikte vermogen binnen de toegestane limiet blijft.

Het derde type energiebeheerapparaat is het energie-auditsysteem. Dit systeem levert uw bedrijf gedetailleerde rapporten over hoe energiezuinig uw systeem is en of uw systeem voldoet aan de behoeften van uw klanten. Het helpt u ook bij het identificeren van mogelijke problemen die u tot dusver nog niet hebt geĆÆdentificeerd.

Het kiezen van het juiste systeem voor uw bedrijf is belangrijk voor zowel veiligheid als betrouwbaarheid. Zorg ervoor dat het systeem dat u kiest, u de meest kosteneffectieve oplossing biedt om uw stroomvoorziening te beheren voor een betere prijs.

.