Rollup Display: de verwachte oplossing voor al uw marketingbehoeften

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een draagbare displaystandaard die gebruikt kan worden voor diverse marketingdoeleinden, zoals exposities, beurzen, conferenties en zelfs in winkels. Een Rollup Display is opgebouwd uit een banner die opgerold zit in een cassette die tevens ook dient als statief. Zo kan de banner snel en eenvoudig worden uitgetrokken en opgezet zonder dat er extra gereedschap nodig is. Het biedt een professionele uitstraling zonder veel moeite en kan een meerwaarde opleveren voor de marketingstrategie van bedrijven.

Voordelen van een Rollup Display

Het gemak en de veelzijdigheid van Rollup Displays biedt een aantal voordelen:

Direct gebruiksklaar

Rollup Displays zijn zeer eenvoudig op te zetten en gebruiksklaar. De cassette is compact en kan eenvoudig vervoerd worden in een tas of koffer. Op de plaats van bestemming kan het display zeer snel worden opgezet - trek de banner uit, klik op het vaste statief en het display is direct klaar voor gebruik.

Professionele uitstraling

De Rollup Display biedt een professionele uitstraling omdat de banner van hoge kwaliteit en gedrukt kan worden met een bedrijfslogo, slogan, productafbeeldingen en/of marketingboodschap. Doordat de weergave direct op ooghoogte staat, wordt de boodschap goed in het vizier van bezoekers gebracht en valt het goed op.

Duurzaam en herbruikbaar

Doordat de cassette eenvoudig en snel opgerold kan worden, is het mogelijk om de banner opnieuw te gebruiken voor andere marketingdoeleinden. Dit gedeelde bedrijven zijn geselecteerd op kosten voor nieuwe promotiematerialen.

Flexibiliteit

Rollup Displays zijn geschikt voor gebruik in diverse marketing-contexten, zoals beurzen, exposities, conferenties, en zelfs in winkels. Doordat het compact en flexibel inzetbaar is, kan het bedrijf een impact hebben op een scala van evenementen op verschillende locaties.

Aanpasbare ontwerpen

Rollup Displays zijn beschikbaar in verschillende groottes, zodat bedrijven een keuze hebben in wat het beste verleden is bij hun marketingbehoeften. Dit stelt bedrijven in staat om hun banner te ontwerpen met op maat gemaakte boodschappen en afbeeldingen die het meest waarschijnlijk zijn voor hun doelgroep.

Verschillende modellen

Rollup Displays zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van licht tot heavy-duty, en van klein tot extreem groot. enkele van de meest populaire modellen beschreven:

Mini Rollup-display

Een Mini Rollup Display is de kleinste versie van de Rollup Displays. Het wordt vaak gebruikt voor kleine evenementen, winkelpresentaties of op andere plaatsen waar een beperkte ruimte beschikbaar is. Het is lichtgewicht en compact, waardoor het eenvoudig te vervoeren is en kan worden gebruikt om branding zichtbaar te maken op locaties waar een standaard Rollup Display te groot zou zijn.

Standaard Rollup-weergave

De standaard Rollup Display is de meest populaire Rollup Display. Het is de perfecte oplossing voor de meeste marketingbehoeften, zoals beurzen, conferenties en evenementen. Het is eenvoudig op te zetten en te transporteren en biedt een grote banneroppervlakte. Het statief van het scherm staat stevig op de grond wat zorgt voor een vergelijkbare weergave van het merk.

Jumbo Rollup-weergave

De Jumbo Rollup Display is het grootste formaat Rollup Display. Deze versie is ideaal voor grotere evenementen en exposities, omdat het een vergelijkbare visuele aanwezigheid geeft. Het biedt een extra groot oppervlak voor branding, afbeeldingen van tekst en kan worden gebruikt om een ​​groot publiek aan te trekken.

Samenvatting

Rollup Displays zijn een volwassen en geslaagde oplossing voor alle soorten marketingdoeleinden. De voordelen van de Rollup Display kunnen niet genoeg worden; het is direct uit de doos te gebruiken, biedt een professionele uitstraling, is duurzaam en herbruikbaar, flexibel inzetbaar, aanpasbaar in design en verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien is het eenvoudig te vervoeren en op te bergen. Verschillende Rollup Display modellen zijn beschikbaar voor bedrijven om uit te kiezen, afhankelijk van hun specifieke marketingbehoeften. Elk model van grootte wordt gekozen, de Rollup Display is een essentieel onderdeel van elke marketingstrategie die zorgt voor een effectieve weergave van het merk.