Laten we zeggen dat de huurders deelt het kantoor. Je zou een van de laatste aan te komen voor een afspraak, of één van de eerste om te vertrekken naar een vergadering. Je moet elke huurder hoe vaak ze de kantoorruimte zal gebruiken om een ​​oogje op uw work-life balance te houden vragen.

Het volgende wat je nodig hebt om te vragen is wat van hen wordt verwacht te doen als je niet in de buurt. Heeft uw onderneming te verplichten hen om uw kantoor of thuis te gebruiken om zaken doen? Is er iets dat je gaat hen verplichten te doen als je niet in de buurt? Zult u vergaderingen op kantoor, maar ze in het huis van iemand anders moet worden gehouden?

Op deze manier kun je erachter komen of uw huidige kantoor huurder is comfortabel met uw nieuwe huurders het overnemen van hun huis. U kunt ook vragen uw vorige huurders als zij tevreden zijn met de werkomgeving. Als er iets is dat je kunt doen om dit te voorkomen, zal het iedereen te helpen.

Een goede eerste stap voor ontmoeting met uw huurders is het opzetten van een afspraak om te zien hoe ze gebruik maken van uw ruimte, zodat je een gevoel krijgen voor de work-life balance. Vervolgens kunt u bepalen hoe u communiceren met uw huurders, en hoeveel tijd zal worden besteed in uw kantoor, en hoeveel tijd zal worden besteed aan de weg of in hun huis. U kunt zelf beslissen of u maandelijkse bijeenkomsten bij u op kantoor, wekelijkse bijeenkomsten hebben op uw kantoor of helemaal niets.

Door het hebben van een afspraak om te zien hoe uw huurders uw ruimte zal gebruiken, zult u in staat om te beslissen of u nodig hebt om uw huidige huurders over hun work-life balance te praten. Als u vindt dat uw huidige huurders zijn niet erg blij met uw manier van werken, kan het tijd om te praten met hen over het verplaatsen naar een ander kantoor. Als u vindt dat uw huurders zijn tevreden met uw huidige setup, kunt u zich verplaatsen zonder conflict.

Dus de volgende keer dat u wordt gevraagd om te voldoen aan de lokale huur kosten, wees niet bang om uw huurders vragen naar hun work-life balance zijn. balans.

.