Microtopping heeft een aantal unieke eigenschappen, zoals de dikte. Er zijn veel verschillende soorten materialen waarop microtipping kan worden toegepast, en de dikte die u kunt krijgen varieert van minimaal 5 mm tot maximaal 30 mm. Dit geeft je een grote veelzijdigheid, en je kunt zelfs de gebruikte soorten materiaal mixen en matchen om een ​​unieke look en feel te creëren voor je afgewerkte oppervlak. Het is ook heel gemakkelijk om micro-getipte oppervlakken te reinigen omdat ze vrijwel geen vocht bevatten. Dit maakt ze ideaal voor badkamers, keukens, wasruimtes, woonruimtes, badkamers en garages.

Met microtopping creëer je prachtige muren, plafonds, deuren of zelfs plafonds en vloeren. Deze unieke oppervlakken zien er geweldig uit en gaan lang mee. De dikte zorgt er ook voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken. omdat microtipping geen sporen achterlaat op het oppervlak nadat de afwerking is aangebracht.

Microtopping kan u een sterke, duurzame afwerking geven die charme en schoonheid zal toevoegen aan elke kamer in uw huis. Met een verscheidenheid aan beschikbare materialen en veel verschillende texturen, is het mogelijk om unieke effecten te creëren op elk type materiaal. Het is zeer veelzijdig en u kunt microtipping zelfs gebruiken als rand op uw vloeren of aan uw muren.

.