Verticale Applicaties

De Waarde van het Identificeren van de Problemen Met de Verticale Applicaties

De software-industrie is drastisch veranderd in de afgelopen 10 jaar. Er is geen twijfel dat software verandert ons leven. In de afgelopen twee decennia heeft software transport, handel, gezondheidszorg, onderwijs, overheid en vele andere sectoren efficiënter en effectiever gemaakt. Al deze toepassingen worden steeds slim als ze uitgegroeid tot een standaard in de samenleving.

Veel mensen nog steeds niet begrijpen hoe de software te gebruiken in hun leven. Een eenvoudige, gewone man met een goed idee kan een enorme impact op de wereld met een aantal nieuwe software.

Terwijl de meeste van ons nu onze informatie via computers en smartphones te krijgen, hebben deze geen rekening gehouden met de complexiteit van de persoonlijkheid van sommige mensen. De gemiddelde persoon weet nog steeds niet hoe de software effectief te gebruiken in hun leven. Toch is er op dit moment is het onmogelijk om de behoefte aan meer software in deze wereld te vermijden.

En toch, er is een groot probleem met de technologie als het ons allemaal, software-ontwikkelaars beïnvloedt. Ze zijn niet in staat om gemakkelijk de problemen die zich kunnen voordoen te identificeren. Hun oplossingen zelden zijn inclusief een bepaald probleem. Dit zorgt ervoor dat de toepassing ervan te mislukken.

Dit is de reden waarom het zo belangrijk is voor software-ontwikkelaars om te leren hoe de problemen te identificeren. De volgende twee alinea's krijgt u een goed idee van hoe de verticale toepassingen in je leven beïnvloeden u te geven.

Eerste van alle bedrijven in de horeca zijn niet erg gebruiksvriendelijk. De applicaties worden ontwikkeld voor een computerscherm, en niet voor mensen. Als gevolg daarvan, mensen besteden meer tijd op zoek naar een desktop of laptop dan elke andere applicatie. Als een hotel biedt een mobiele applicatie voor het gemak van hun gasten, zal het nodig hebben om uiterst gebruiksvriendelijk om klanten te behouden zijn. Het zal waarschijnlijk niet lukken zonder dat er een gebruiksvriendelijk platform.