Terwijl ze misschien niet uitzien als auto's, luxe auto-trucks zijn meestal four-wheel-drive en zijn veel groter dan gewone auto-trucks. Deze worden vaak gebruikt om towbigger SUV's en zelfs bieden voldoende ruimte voor andere items, zoals autostoelen en entertainment systemen. Ze worden vaak gebruikt door verkopers, high roller gokkers, en zakenlieden in grotere steden, evenals grotere steden.

Cabines voor hutten worden gebruikt op auto's, bussen, bestelauto's en minibusjes. Deze hutten hebben meestal kamers voor zowel de bestuurder en passagier. Mensen die niet willen een bed in hun voertuig kan veel ruimte te besparen door het hebben van een extra lading gebied, dat aan de achterkant van de cabine kan worden bevestigd hebben.

Truck cabines zijn meestal klein, een-persoons hutten die een ladder of leuning. Vaak zijn deze taxi's zijn aan de voorkant, waar de bestuurder de weg kan bekijken tijdens het staan. Grotere hutten hebben een plafond en in staat zijn om de bestuurder en passagier te voorzien van een grotere ruimte.

Truck bed bekledingen zijn ontworpen om het lichaam van de truck een luxere uitstraling te geven. Ze kunnen komen in een verscheidenheid van stijlen en materialen, en ze zijn vaak gemaakt van canvas, vinyl, en leer. Ze zijn op maat gemaakt om de kleuren van de truck te passen, en ze worden vaak gebruikt om de truck lichaam te beschermen tegen vervagen, krassen en roest.

Vrachtwagens worden vaak gebruikt om haul vracht, evenals personen en goederen. Sommige vrachtwagens worden gebruikt om deze te dragen, maar sommige zijn slepen of vervoeren vracht.

Opbouw worden niet alleen gebruikt voor het vervoeren van mensen en goederen, maar ze worden ook gebruikt om haul bouwmaterialen. Hierdoor worden ze vaak gebruikt voor het transporteren van grote objecten zoals spoorwagons, beton vrachtwagens en treinen.

.