Regelgeving Investeringen

Regulatory Investments is een overkoepelende term voor de belangrijkste soorten investering die onder de regelgeving paraplu vallen. De belangrijkste soorten regelingen en wetten regulering van de financiële beleggingen Fair Share Dividenden, Credit Laws, de toonregeling, Asset Protection, Public Accounts Laws, Risk Management, Loon en Salarissen en Industrial Relations.

Regelgeving Beleggingen

Deze wetten zijn gemaakt om de verhandelbaarheid van de activa in de industrie, en de bescherming van investeerders uit tekortkomingen van de markt, de prijs bellen en trading manipulaties die kunnen optreden te verbeteren. Het beschermt de investeerder uit dat een slachtoffer van geld verliezen die kunnen worden ondersteund door een nalatige leverancier van financiële producten. De naleving van de belegger met deze regels wordt gecontroleerd op regelmatige basis door de Financial Services Authority.

Het is interessant op te merken dat de focus van de regelgeving over de regulering van de financiële markten in de loop van de afgelopen decennia is veranderd. Voorheen regulerende wetten op de financiële markten waren over de veiligheid en stabiliteit, maar vandaag de focus is verschoven naar de nadruk op de financiële markten en de markt psychologie, investeringen en groei van de productiviteit. Modern regulerende beleggingen hebben ook betrekking milieu- en arbowetgeving en veiligheid. Ze hebben een cruciaal onderdeel van goed bestuur en een doeltreffend beheer van de economie.

De pre-crisis de nadruk op stabiliteit en de veiligheid van de activa van de markt was veel aantrekkelijker dan de post-crash focus op wettelijke garanties, groei en productiviteit. De huidige regelgeving investeringen over veel meer dan de stabiliteit van de financiële markten. Ze zijn over bescherming tegen marktfalen, marktmanipulatie en het risico en het investeren voor duurzame groei en productiviteit. Ze zijn voorzien van bescherming van de consument en de gezondheid op het werk en veiligheidswetgeving.