Er zijn ook andere soorten schroevendraaiers als een dunne schroevendraaier, maar hetzelfde idee is hier van toepassing.

U vindt er ook een kniptang en een tang nodig. Een tang en een kniptang zijn meestal verplicht, zodat je twee paar van deze voor elke iPhone nodig.

Er zijn ook andere tools die u kunt gebruiken, evenals een zaklamp en een elektronische gum. De fakkel en de wisser zijn goed voor het wissen van het scherm en maakt het krasvrij.

Do not mess rond met de batterij. Dit is waarschijnlijk het meest cruciale onderdeel van de iPhone reparatie dus zorg dat u uw telefoon beschadigen, terwijl in de handen van een professional.

Een andere goede tip voor u te gebruiken is om een ‚Äč‚Äčlijm te kopen bij een online winkel. Dit kan bespaart u de moeite van het een garantie dat u gemakkelijk kunt krijgen met een goedkopere toe te passen.

Andere onderdelen die nodig zijn, zoals een geval voor uw iPhone. Voor de meest betaalbare geval worden de Gorilla gevallen meest aanbevolen, omdat ze zijn heel comfortabel en kunt u uw iPhone te beschermen, zelfs na een harde val.

Zoals eerder vermeld, iPhone reparatie is niet voor de zwakken van hart. Echter, moet u uw hersenen te gebruiken terwijl je probeert om je iPhone op te lossen, zodat het niet zo pijnlijk zal zijn als je dacht.

.