Kurkvloer: Hoe de Zorg Voor Uw Kurk Vloer

Cork Flooring wordt beschouwd als een van de beste vloeren keuzes op de markt van vandaag. Het is al eeuwenlang in gebruik en wordt niet verwacht om uit te gaan van stijl. Echter, de duurzaamheid maakt het een perfecte keuze voor uw huis of kantoor vloeren.

Kurkparket

Cork is een isolerend materiaal dat helpt voorkomen dat koude door te dringen uw huis of kantoor, vooral als uw harde ondergrond wordt blootgesteld aan de elementen. Het voorkomt ook vocht uit het opbouwen en verpest tapijten en stoffering. Het is niet ongewoon om kurk in gebieden met veel verkeer zijn geïnstalleerd, zoals opritten en trappen.

Het bouwproces kan echter gecompliceerd. Het graan van de kurk behoeften om consistent te zijn, of je ongelijke vloeren. Dit is een belangrijke overweging bij het installeren van een kurkvloer over een houten vloer.

Als je nog nooit een bouw hebt gedaan, is het gemakkelijk om in de war raken over de verschillende soorten van kurk. Er zijn drie types: Trapezoïdale, Ronde, en Queen. Elk heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Trapeziumvormige kurk wordt op grote schaal gebruikt. De breedte iets groter is dan de breedte van de nerf van de kurk. Hoewel dit type vereist een moeilijkere installatie proces, zal het beter over een periode van tijd te kijken. Wanneer u van plan bent om een ​​upgrade van uw kurkvloeren in de toekomst, kunt u overwegen dit als een fundament type.

Ronde kurk heeft de vorm van een hart, maar smaller in het midden. Het heeft ook een smalle centraal punt op een zijde. Dit type heeft de neiging om een ​​beetje meer nodig in de manier van onderhoud dan andere vormen van kurk. Je moet een kurk borstel te gebruiken om alle stof en vuil die zich verzamelen op het oppervlak te verwijderen. Bij het overspuiten van uw kurkvloeren, moet u een schone, zachte doek te gebruiken.

Bouw

Interessante links