Het leren Kennen van de Mechanische Onderdelen in de Exploitanten

Er zijn een aantal elektrische componenten die het apparaat genaamd de te plaatsen zijn "Operator." Bijvoorbeeld, de werking van de moderne elektrische scooter is eigenlijk heel simpel en iedereen kan het doen met de hulp van deze handleiding.

Drukknoppen

Elk elektronisch apparaat is om een ​​enkele elektromotor bevestigd, zodat ze kunnen worden gebruikt en geëxploiteerd gemakkelijk. Met het oog op een nette afgewerkte look te maken, is het altijd het beste om alle elektronische componenten aan te sluiten op dezelfde plaats in plaats van ze afzonderlijk te verbinden. Dit zal u helpen een nette uitziende machine in het begin, omdat je de plaatsing van de onderdelen goed te zien in de handleiding.

De gebruikershandleiding zegt dat de elektrische onderdelen van de machine ten minste twee of drie trappen boven het hoofdlichaam van de machine moet plaatsen, zodat de benen van de machine wordt ondersteund door de elektromotoren. Alvorens in te gaan naar de plaats waar u de onderdelen te monteren, moet u weten waar u alle elektrische componenten te lokaliseren. Het enige wat je hoeft te doen is naar de plaats waar de sleutel-board zal worden geplaatst en zoek de aansluitpunten waar de elektrische componenten zal worden geplaatst volgen. Voor een grotere machine, moet je een aantal versnellingen van de elektromotor te verwijderen.

Op deze plaats, moet je er ook voor zorgen dat u goed de elektrische onderdelen zijn geplaatst, zodat u geen problemen zullen worden geconfronteerd bij later plaatsen van de elektrische componenten op. Op deze manier krijgt u een gemakkelijke tijd wanneer u de installatie van de andere onderdelen te komen. Bovendien, als u de batterij geïnstalleerd gaat worden, moet je ervoor zorgen dat je goed hebt geplaatst is.